Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogy lenne eredményesebb a...

Hogy lenne eredményesebb a felkészülés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kissé el vagyok kenődve, és nem tudom, hogy mit csináljak hogy jobb legyek. Szóval diploma előtt állok de nincs nyelvvizsgám, 1.5 éve elkezdtem angolozni, egyik nyáron külön tanár alapokat átvettük, de rossz lett a viszonyunk így nem folytattuk. Aztán egyetemen megcsináltam egy B1 komplex tanfolyamot, majd egy B2 írásbelit is, most meg külön tanárhoz is járok akivel minden fontos nyelvtani tételt átvettünk már, készülök írásbelire, csinálom a felkészítő feladatsorokat írom a szavakat seggelem, de valahogy nem ragad. Néztem éles teszteket is, de elszomorító nem igazán megy jól.. Levelek írok abban jó vagyok fejlődöm, megy is. Szóval tanács kéne, úgy érzem szókincset kéne fejlesztenem de nehezen megy. Van valami tuti tippetek vagy mit rontottam el? Nem volt jó a felkészülési stratégia? Köszi.

2012. márc. 16. 16:04
 1/1 anonim válasza:
Sajnos az iskolákban, illetve egyéb helyeken is a szavak megtanulását a "magoltatással" próbálják megoldani, bár szerintem ez nem a legmegfelelőbb megoldás, hiszen lehetetlen 1000-2000... szót ismételgetni stb... A legjobban könyvek olvasásával tudod fejleszteni a szókincsed, illetve van egy egyéni technika is, bár azt csak privátban küldöm el ha érdekel. :D
2012. márc. 19. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!