Hogy vannak ezek a mondatok pontosan angolul?
Figyelt kérdés
Szép estét mindenkinek!!! Angolból írnom kell egy levelet. Jelentkeznem kell egy munkára!!!! Lenne pár mondat amiben nem vagyok biztos ... Mar egyből az elején...
Mi a nevem, hány éves vagyok, hol lakom, ha a tanulmányaimra írok, akkor, ha azt akarom írni h pl 2002-ben végeztem az X főiskola kommunikáció szakán, hogy írjam?? És azt, hogy, hogy " azért jelentkeztem az önök állására, mert vonzanak a nagy szenzációk, imadom az embereket és az életem az írás " ??
Köszönöm szépen, annak, aki segít nekem!!!!!!!!
2013. máj. 8. 21:57
1/4 A kérdező kommentje:
Két mondatot kihagytam!! H 2 éve házas vagyok, imádok utazni, és, mindig, ha van rá időm utazom
2013. máj. 8. 22:03
2/4 A kérdező kommentje:
Rosszul irtam a nevem, lakhelyének le tudom írni a tanulmányaim nem
2013. máj. 8. 22:04
3/4 A kérdező kommentje:
Lakhelyem* bocsánat a hibákért ,nehezen tudok telefonnal írni
2013. máj. 8. 22:06
4/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem tudod leírni?
Ha van tipped, hogyan írnád, azt megoszthatnád.
Ne haragudj, de ha még ez sem megy angolul, akkor nem sok értelme van jelentkezned nyelvismeretet igénylő helyre.
Gondolom, nem véletlen kérik ezt angolul beküldeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!