Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Nem tudtok egy jó módszert...

Nem tudtok egy jó módszert amivel megtanulhatok angolul?

Figyelt kérdés

pl. neten egy jó helyet vagy valami ilyesmi

profi szinten szeretnék megtanulni kezdő szintröl

2013. máj. 6. 15:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Én ismerek egy nagyon jó tanárt, aki neten keresztül, interaktívban is tud tanítani, és abszolút nem kér el sokat (én 1000-t fizettem neki 60 percenként)

Rájöttem hogy a villámangol meg a többi ilyen hülyeség tanfolyam semmit nem ér :@ egy lehúzás az egész, 1 hét múlva már elfelejtesz mindent amit megtanultál.

Anno hozzá jártam én is, mert kellett a nyelvvizsga. és olyan jól tanított, hogy rá 2 évre meg szereztem a nyelvvizsgát, méghozzá elsőre!

:DDD még az angol szlenget is megtanította!

Remélem tudtam segíteni.

2013. máj. 6. 15:29
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszadónak és elfelejtettem írni, hogy lehetőleg amerikai angolt szeretnék tanulni, mert ott szeretném használni
2013. máj. 6. 15:34
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]

Már majdnem egy éve írogatok, és úgy kezdtem hogy semmit sem tudtam. Sok szerencsét ;3

2013. máj. 6. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!