Milyen nehéz az angol OKTV?
Figyelt kérdés
középfokútól nehezebb? Felsőfokútól nehezebb? (nyelvvizsgától)2009. szept. 27. 01:12
1/10 anonim válasza:
A kettő között. Emelt szintű érettségihez tudnám hasonlítani
2/10 anonim válasza:
Köze nincs hozzá..tavaly 2 pont híján bejutottam a döntőbe (A pesti fordulón még föntvoltam) és szerintem iszonyat durva feladatok vannak.Fogalmazásnak azt kaptam h hasonlítsam össze a tudósok és a művészek társadalomépítő szerepét. Emelt szintű érettségis feladataim rendszerint 95-100% között mozognak, középszintű érettségim összesítve 98% lett.Ergo OKTV sokkal nehezebb mint az emelt szint. Nekem 70% körüli volt
3/10 A kérdező kommentje:
végre valaki aki tudott válaszolni:)
na én is így gondoltam, mármint hogy baromi nehéz... nah mind1
fogalmazás van az 1. fordulóban?
2009. okt. 11. 20:28
4/10 anonim válasza:
szerintem is nehezebb, mint az emelt érettségi.
nincs fogalmazás az első fordulóban, csak szövegértések meg nyelvtani teszt szerűség, gapfilles feladatok, összesen 100 pontot érhetsz el, tavaly 70 felett lehetett továbbjutni.
5/10 A kérdező kommentje:
hu kedden OKTV :\ mekkora égés lesz XD
nagyon nehezek... jó ha elérek 40-50%ot :D
mind1 leszarom :D
2009. nov. 8. 01:14
6/10 anonim válasza:
én is voltam idén oktvn :D
nekem középfokúm van, és 50 pontom van, a barátnőmnek megvan a felsőfokú írásbelije és 53 pontja lett :D jó nehéz :D
7/10 anonim válasza:
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy a 2009/2010-es angol OKTV-n hány ponttól lehetett a második fordulóba jutni?
8/10 A kérdező kommentje:
70 ha jól tudom :) az I. kategóriában, a II.-ban pedig 75
2010. júl. 20. 09:03
9/10 anonim válasza:
70től továbbküldték, de a ponthatár a második fordulóba nem ugyanaz, mint amennyitől továbbküldik.
10/10 A kérdező kommentje:
ja bocsi hülyeséget mondtam, elnézést, eszembe se jutott hogy nem arra gondoltam :D azt sajnos nemtudom
2010. júl. 20. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!