120 óra alatt átlagosan milyen szinten lehet megtanulni az angolt?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 26. 20:22
1/7 anonim válasza:
Az attól függ mit csinálsz még mellette otthon. HA csak a házi feladatot akkor nem túl magas szinten.
2/7 anonim válasza:
Én gyerekek mellett 140 óra alatt eljutottam a középfokig...épp tegnap tudtam meg, hogy sikeres lett a nyelvvizsgám.
Persze ezek csak a nyelvtanárral eltöltött óraszám, mellette olvastam, filmet néztem angol nyelven.
Tehát igaza van az előttem szólónak, nem elég csak megcsinálni a házi feladatodat.
3/7 anonim válasza:
Nyilván attól is függ, hogy hány nyelvet tudsz már. Első nyelvnek elég kevésnek tűnik.
4/7 anonim válasza:
Igy van. Attol fugg mennyit foglalkozol vele pluszban.
5/7 A kérdező kommentje:
Csoportos nyelvóráról van szó, ami támogatott így ingyenes, és most tudtam meg, hogy A1-es szintig megy elvileg, ami szerintem elég karcsú. Úgy értem ennyi idő alatt még csoportban is el lehetne érni magasabb szintet szerintem.
2013. ápr. 27. 11:26
6/7 anonim válasza:
4 szint van középfokig.
A1-A2-B1-B2
A tanfolyamok középfokig kb 400-500 órásak.
120 óra az a negyede, vagyis A1 szint.
Úgyhogy ezzel olyan sok baj nincs.
Az tény, hogy a csoportos oktatás viszonylag lassú a kötött tanterve miatt.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi, ha így nézzük akkor tényleg rendben van :)
2013. ápr. 30. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!