Aki volt már Dexam szóbeli nyelvvizsgán. Mit kérdeztek tőletek? Szükségem lenne minden feltett kérdésre.
Látom nem nagyon válaszolnak... Én megpróbálok visszaemlékezni:)
Sajnos már csak 2 kérdésre emlékszek (3 volt)
1, az volt a lényege, hogy szeretnék e utazni pl afrikába?
ha igen/nem akkor miért?
2, kertes házba, vagy panelba laknék szívesebben?
a 3.ra már nem emlékszek
ezenkívül a kiselőadásomat arról kellett tartanom, hogy valahol egy nagy filmpremieres cuccot tartottak és hogy mennyire hasznos ez és részt vennék-e rajta?!
a "vitatkozás" pedig a fitness teremről szólt:)
Most szóbelizel szombaton?
Én Egyetem Főépület IX. terem
Igazán nincs mit, már lehet este tudok küldeni párat, de azt majd privibe vagy valahogy eljuttatom hozzád:)
Amúgy ne félj tőle, lényeg hogy legyél határozott:)
Én is aggódtam miatta picit, végül 92% lett a beszéd:)
Nekem is 92% lett :d
Tudom már nem aktuális de tőlem ilyeneket kérdeztek :
Van e szórakozási lehetőség a falumban, ha igen mi ha nem akkor hová megyek és mit csinálok a szabadidőmben?
Álmdotam e már valaha arról, hogy világhírű sportoló legyek?
Megvenném e sztárok levetett és eladó cuccait? (erre azt válaszoltam, hogy Johnny Depp kalóz kalapját venném meg amit a karib tenger kalózai forgatásán használt :'D)
A partnerrel való beszélgetés az arról volt, hogy érdemes e az interneten könyveket rendelni, előnyei hátrányai.
Amit meg nekem kellett kifejteni az pedig az volt, hogy megvennék e egy zenei cd-t csak azért mert kapott valami díjat?
Azt hiszem ennyi volt :D Ja meg az elején mondtam 2 mondatot magamról utána mondta, hogy thank you its enough :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!