Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Aki volt már Dexam szóbeli...

Aki volt már Dexam szóbeli nyelvvizsgán. Mit kérdeztek tőletek? Szükségem lenne minden feltett kérdésre.

Figyelt kérdés
Most fogok menni és nagyon tartok a szóbelitől,oylan jó lenne tudni,hogy az adott témakörökben miylen kérdéseket ettek eddig fel.

2013. ápr. 22. 17:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Honlapjukon csak vannak valami példák
2013. ápr. 22. 20:37
 2/10 anonim ***** válasza:
Melyik nyelv? Angol?
2013. ápr. 22. 20:37
 3/10 A kérdező kommentje:
Igen angol és a honlapon csak a témakörök vannak fent. Engem az érdekelne,hogy aki volt már angol nyelvből középfokon Dexam nyelvvizsgán mit kérdeztek tőle. :)
2013. ápr. 23. 08:23
 4/10 anonim ***** válasza:

Látom nem nagyon válaszolnak... Én megpróbálok visszaemlékezni:)

Sajnos már csak 2 kérdésre emlékszek (3 volt)

1, az volt a lényege, hogy szeretnék e utazni pl afrikába?

ha igen/nem akkor miért?

2, kertes házba, vagy panelba laknék szívesebben?

a 3.ra már nem emlékszek

ezenkívül a kiselőadásomat arról kellett tartanom, hogy valahol egy nagy filmpremieres cuccot tartottak és hogy mennyire hasznos ez és részt vennék-e rajta?!

a "vitatkozás" pedig a fitness teremről szólt:)

Most szóbelizel szombaton?

2013. ápr. 23. 16:29
 5/10 A kérdező kommentje:
Jövőhéten kedden lesza szóbelim. Az írásbelim pedig szombaton. :) De a szóbelitől jobban tartok.
2013. ápr. 23. 16:35
 6/10 anonim ***** válasza:
nekem már tavaly volt szóbelim, de szombaton nekem is írásbelim lesz:D (Kicsit tartok tőle, tavaly óta kissé elhanyagoltam, nem is tudom, miért nem csináltam meg egybe:( ) Akkor keddig még ha sikerül, akkor kérdezgetek embereket neked, hogy kinek mik voltak a kérdések:DDD
2013. ápr. 23. 17:55
 7/10 A kérdező kommentje:
Uuuuh az nagyon jó lenneee. Köszönöööm :)
2013. ápr. 23. 17:59
 8/10 A kérdező kommentje:
Te hova vagy beosztva? Én a Gazdálk. és Vidékfelj. Kar 104. Nagyelőadó teremben leszek az agráron
2013. ápr. 23. 18:01
 9/10 anonim ***** válasza:

Én Egyetem Főépület IX. terem

Igazán nincs mit, már lehet este tudok küldeni párat, de azt majd privibe vagy valahogy eljuttatom hozzád:)

Amúgy ne félj tőle, lényeg hogy legyél határozott:)

Én is aggódtam miatta picit, végül 92% lett a beszéd:)

2013. ápr. 23. 18:05
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem is 92% lett :d

Tudom már nem aktuális de tőlem ilyeneket kérdeztek :

Van e szórakozási lehetőség a falumban, ha igen mi ha nem akkor hová megyek és mit csinálok a szabadidőmben?

Álmdotam e már valaha arról, hogy világhírű sportoló legyek?

Megvenném e sztárok levetett és eladó cuccait? (erre azt válaszoltam, hogy Johnny Depp kalóz kalapját venném meg amit a karib tenger kalózai forgatásán használt :'D)

A partnerrel való beszélgetés az arról volt, hogy érdemes e az interneten könyveket rendelni, előnyei hátrányai.

Amit meg nekem kellett kifejteni az pedig az volt, hogy megvennék e egy zenei cd-t csak azért mert kapott valami díjat?

Azt hiszem ennyi volt :D Ja meg az elején mondtam 2 mondatot magamról utána mondta, hogy thank you its enough :D

2013. máj. 22. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!