Nyíregyházán keresek angol magántanárt, aki méltányos áron és hatékonyan felkészítené a lányomat a Dexam írásbeli és Origó szóbeli nyelvvizsgára. Ha van valaki, aki bevált nektek, vagy ismerősötöknek, tudtok megadni elérhetőséget? Köszi: Kati
Kicsit konkrétabban mit jelent számodra a "méltányos ár", számokban kifejezve?
(Csak azért mert ez ugye egyénenként változó. Tényleg nem kötekedni akarok.)
Tanárt ugyan nem tudok mondani, csak egy tippet adni dexam írásbelihez. Én anno egyedül készültem, középiskolai tankönyven kívül az interneten megfellelhető régebbi középszintű angol érettségikből, mivel a felépítése ugyanaz, nehézségi szintje picivel a nyelvvizsga alatti. Ugyanez vonatkozik a dexam felsőfokúra is.
Origo szóbelin pedig sztem a magnós rész a legnehezebb, így azt nem árt gyakorolni.
Zrínyis vagyok, az angol tanárom Erdei Anikó, ő nagyon jól felkészített, és úgy tudom, hogy vállal külön órákat is.
Egyébként most voltam februárban szóbelizni, az orgios volt, meglett. Most szombaton pedig megyek írásbelizni, ami DExam-os lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!