Teljesen kezdő angolosnak ajánlható weboldalak gyakorlás céljából?
Egy hónapja kezdtem el magán angolórákat venni, heti egy órát tudok csak járni. Arra kérnélek titeket, ha tudtok, ajánljatok nekem olyan weboldalakat, amelyek segítségével tudnék gyakorolni, szókincsfejlesztés, kiejtés, stb. Tehát mindenképp oktatójellegű oldalakat keresek.
Köszönöm!
Én is kezdő vagyok és heti 1x járok magántanárhoz.
Ezeket kezdtem el használni:
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=o8KNy9hqJiM&feature=ends..
Tapasztalatom szerint a heti 1x óra nagyon lassú fejlődést eredményez. Ha csak nem csinálsz otthon rengeteg gyakorlatot. Kérd meg a tanárt hogy adjon házi feladatokat. Én munkahelyen nyomtattam ki olyan alap teszteket aminek a megoldó kulcs is megvolt és otthon vagy utazás közben ezzel szöszölök. Amikor van idő akkor meg le ellenőrzöm magam.
Szótanulásra nekem a videók és az olvasmányok váltak be! Keresek olyan szövegeket, amikről kb. tudom miről szól és próbálom értelmezni, lefordítani magamtól.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!