Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Teljesen kezdő angolosnak...

Teljesen kezdő angolosnak ajánlható weboldalak gyakorlás céljából?

Figyelt kérdés

Egy hónapja kezdtem el magán angolórákat venni, heti egy órát tudok csak járni. Arra kérnélek titeket, ha tudtok, ajánljatok nekem olyan weboldalakat, amelyek segítségével tudnék gyakorolni, szókincsfejlesztés, kiejtés, stb. Tehát mindenképp oktatójellegű oldalakat keresek.

Köszönöm!

2013. ápr. 22. 12:55
 1/7 ivilicious válasza:
én dalszövegeket fordítottam inkább,hidd el,az jobb...mnithgoy magolod
2013. ápr. 22. 13:04
 2/7 anonim ***** válasza:

Én is kezdő vagyok és heti 1x járok magántanárhoz.

Ezeket kezdtem el használni:

[link]

[link]

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=o8KNy9hqJiM&feature=ends..

[link]

2013. ápr. 22. 13:13
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen, azt szoktam, már csak úgy kíváncsiságból is, hogy miről szólhat az adott dal. Meg ugye a filmeket feliratosan nézem, mert ez sem rossz megoldás.
2013. ápr. 22. 13:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is tippeket Második válaszoló! Meg is nézem őket.
2013. ápr. 22. 13:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Tapasztalatom szerint a heti 1x óra nagyon lassú fejlődést eredményez. Ha csak nem csinálsz otthon rengeteg gyakorlatot. Kérd meg a tanárt hogy adjon házi feladatokat. Én munkahelyen nyomtattam ki olyan alap teszteket aminek a megoldó kulcs is megvolt és otthon vagy utazás közben ezzel szöszölök. Amikor van idő akkor meg le ellenőrzöm magam.

Szótanulásra nekem a videók és az olvasmányok váltak be! Keresek olyan szövegeket, amikről kb. tudom miről szól és próbálom értelmezni, lefordítani magamtól.

Sok sikert! :)

2013. ápr. 22. 13:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket és jó tanácsokat! Viszont kívánok sok szerencsét a tanuláshoz, gyakorláshoz!
2013. ápr. 22. 14:49
 7/7 ivilicious válasza:
szerencsére én már majdnem perón nyomom, napi szinten beszélgetek külföldiekkel évek óta,főleg mostanában nyomom elég intenzíven :)
2013. ápr. 22. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!