Ha kítartóan gyakorolok lehetek olyan ügyes mint egy kezdő ninja?
Az álloképeségemet és az ügyességemet szeretném fejleszteni,tudom hogy a naruto az csak kitaláció,de szeretnék elsajátítani olyan agyi stratégiákat mint az animében.Nem pontosan olyat de szeretném ha a helyzet gyorsan változik akkor rögtön tudjak alkalmazkodni hozzá.
Van egy barátnőm akit ha megsértenek egy mozdulattal a földre tud teriteni,mindíg játékból megkerget de mindíg elkap és végűl nekem kell megadnom magam.a Legtöbb barátom erősebb és gyorsabb nálam,de ezen szeretnék változtatni a barátnőmet sosem sértegetik mert tudják hogy pórul járnak.Persze én csak akkor támadnák ha szügséges.
nem szeretnék egy gyerektől sem félni, és szeretném ha nehezen lennék átverhető és ügyes akarok lenni!
Mindenki bambának és ügyetlennek tart.Szeretnék egy kis tiszteletet elérni.Hogyan gyakoroljak? Mit tegyek? Megtudtok érteni engem?
úgy érzem hogy ha egy kisebb bajba is kerülnék(kirabolnak,fenyegetnek,rámtámadnak akár viccből) egyből megadnám magam és ezért sebezgetőnek érzem magam.Viszonylag csendes vagyok,de ha bajba kerülnék akkor egy csapással szeretnék végezni az ellenséggel,és tovább menni.
Normális válaszokat létszives,és bocsánatott kérek a helyesírásért.
12/l
Tulajdonképpen önvédelemre kéne járnod és rendszeresen sportolni.
Egy jó tanács még.
Ha teheted, akkor ne lógj egész nap a facebook és az ilyen közösségi oldalak elôtt, mert van olyan lány ismerôsöm, akit teljesen megrontott.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!