Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Megkérdeztem a családomat...

Megkérdeztem a családomat hová szeretnének utazni nyáron!?

Figyelt kérdés

Segítséget szeretnék kérni, egy magyar szöveget kellene lefordítanom németre, de nem vagyok túl jó belőle. Nagyon nagyon fontos lenne. Kérlek segítsetek!

Megkérdeztem a családomat, hová szeretnének utazni a nyáron.

A fiam azt mondta, hogy egy új utazási iroda sok érdekes programot kínál. Nagyon tetszik a lányomnak az egyik út.Ez kilenc napig tart, a turisták a Duna mentén Passauból Bécsen át Hainburgig bicikliznek. Útközben megnézik a szép régi városokat. A turisták holmiját az utazási iroda busza viszi.

Az is lehet, hogy ezen a nyáron nem fogunk együtt elutazni. Sajnos nagyon fáradt vagyok, azon kívül nem is tudok nagyon jól biciklizni . Inább Olaszországot szeretném látni! A gyönyörű templomokat és a régi épületeket. Szerintem Velence a legszebb város a világon, a régi hidak, a szűk kis utcák, a több száz éves paloták nagyon tetszenek nekem.

Kérlek segítsetek nagyon fontos lenne!

2013. ápr. 16. 19:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Fordítsd le, aztán kijavítjuk.

Sokkal többet tanulsz belőle, mintha valaki leírná neked, és te csak lemásolod.

2013. ápr. 16. 19:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Ich habe meine Familie gefragt wohin sie im Sommer fahren möchten.

Mein Sohn sagte, dass ein neues Reisebüro viele interessante Programme anbietet. Meiner Tochter gefällt die eine Reise sehr.Diese dauert neun Tage, die Touristen fahren mit demFahrrad entlang der Donau von Passau über Wien nach Hainburg. Während der Reise sehen sie sich die schönen alten Städte an. Die Sachen der Touristen werden vom Bus des Reisebüros transportiert.

Es kann auch sein, dass wir diesen Sommer nicht zusammen verreisen werden. Ich bin leider sehr müde, und ich kann auch gar nicht so gut Fahrrad fahren.

Ich würde lieber Italien sehen! Dies wunderschönen Kirchen und alten Gebäude. Meiner Meinung nach ist

Venedig die shcönste Stadt auf der Welt, die alten Brücken, die schmalen Gassen, die mehrere hundert Jahre alten Paläste gefallen mir alle sehr.

2013. ápr. 16. 21:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Falra hányt borsó. :)
2013. ápr. 16. 21:15
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ. :)
2013. ápr. 17. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!