BME vagy ORIGO szóbelire menjek?
Szerintem a BME nagyon könnyű, én általános angol B2-esen voltam és konkrétan a nyelvvizsgára csak 2-3 nappal a vizsga előtt tanultam (bár szerencsére hobbim miatt naponta beszélek angolul).
Neten fenn vannak a témakörök, konkrétan lehet rá készülni, ezen kívül a kötetlen beszélgetés számomra annyi volt, hogy megkérdezték ki vagyok/mit csinálok (dolgozok-e vagy tanulok)/hobbik stb. a témakörök meg mivel adottak kidolgozod és kész.
A képeknél is van ha jól emlékszem opciód 2 között, noha ez a 2 random van kiválasztva egy könyvben. Valamint segítőkészek voltak a vizsgáztatók is, pl. látták egyik kérdésnél, hogy adott irányba tudom vinni a beszélgetést akkor arra terelte ő is, nem próbált pl. megbuktatni vagy ilyesmi (ilyeneket hallottam máshol előzőleg BME nyelvvizsgákról).
Egy szóval szerintem BME nem nehéz, azt én ajánlom.
Árban van különbség?
Én is BME-re mennék
Itt lehet rendelni könyveket, mintafeladatokat a BME vizsgához:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!