Hogy tudnak letenni butább emberek is egy középfokú nyelvvizsgát, amikor olyan nehéz megtanulni egy nyelvet, szinte lehetetlen letenni?
Figyelt kérdés
Ismerek, olyan embereket, akik nem okosak nincs nagy ész bennük, mégis képesek egy angol középfokút összehozni. Sose értettem, hogy lehet egy nyelvvizsgát letenni, mikor én vért pisilek, hogy letegyem.2013. ápr. 7. 17:17
1/9 anonim válasza:
Lehet, hogy te még butább vagy mint ők. Nem?
2/9 anonim válasza:
Kb. a leglustább emberek is összeszednek innen-onnan egy kis nyelvtudást. Lásd pc játékok, sorozatok. Nem kell valami borzasztó nyelvtudás egy középfokú nyelvvizsgához.
3/9 anonim válasza:
Miért "pisilsz vért"?
Lehet hogy az olyanok régebb óta
tanulták a nyelvet
4/9 anonim válasza:
Lehet, hogy te nehéz
nyelvvizsga-típusra jelentkezel
5/9 anonim válasza:
Azért egy középfokú nyelvvizsga nem olyan nehéz,úgy hogy ne túlozzunk.
6/9 anonim válasza:
Lehet, hogy én nyelvzseni vagyok, de most vagyok 13 éves és már megvan a középfokú angol nyelvvizsgám. :)
7/9 anonim válasza:
Kár, hogy csak 14. életévtől lehet menni nyelvvizsgázni. :D
8/9 anonim válasza:
Beégtél 6-os :D Nem elég h zseni nem vagy, de még hazudós is :D Nyelvvizsgára minden a vizsga évében a 14. életévét betöltött személy jelentkezhet. Fiatalabb
személyek a nyelvvizsgán – kivéve néhány államilag nem elismert, ún. ifjúsági vizsgát – nem
vehetnek részt. Ifjúsági vizsgát a vizsgaközpont egyedi kérésre szervez.
9/9 anonim válasza:
Dehogy lehetetlen.
Több oka is lehet ha neked nem sikerül:
rossz módszert használsz, nem vagy elég motivált, nem neked passzoló vizsga típust választasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!