Nyelvvizsgarol: milyen szint, hany evesen, stb? (bovebben lent)
14 éves kortól lehet. És ne izgulj miatta ha úgy neveltek táncsak megy majd.
Bár szerintem ilyen esettben bőven elég lenne a felsőfokú. Legalábbis én azt tenném le.
Unokatesómék 1 évig éltek olyan helyen, hogy angolul kellett beszélniük. Egyik unokatesóm 16 évesen így tette le a felsőfokút. Jó idősebb de akkoris. Vannak olyan témák angolban is amikhez én se tudok mit szólni 18 évesen.
Unokahugom ugyanígy járt mint te, hogy nem volt elég öreg. Ő decemberbe tölti a 14et. Mivel közel 1 éve jöttek haza így neki nem hiszem, hogy menne. Mert jó formán akkor hallja az angolt mikor suliban angol órája van így kicsit visszaszokott eléggé. /nyelvtanja eléggé pocsék unokahugomnak ezért már most buzerálja az angol tanár/
Te tudod, hogy mennyire tudod a nyelvet, de ha profi szinten megy, akkor a felsőt is megpróbálhatod. Veszel valamilyen felkészítőkönyvet, és az alapján átnézegeted a dolgokat, bár nem hiszem, hogy erre nagy szukséged lenne. :D
Max. utánaolvasol néhány gázosabb témának.
De ha anyagilag megtehetitek, akkor lehet, hogy én is a középfokot választanám, mivel semmi rutinod nincs még ilyen téren.
Menj el először középfokúra
De Hollandból úgy tudom nem mindenütt lehet vizsgázni
(Hova akarnál menni?)
köszönöm a válaszokat! :)
3. kérdező: BME, ott lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!