Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Emelt olasz érettségire...

Emelt olasz érettségire készülők, ti hogy készültök, van pár jó tippetek?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 5. 20:08
 1/8 anonim ***** válasza:

Engem is érdekelne erre pár válasz. Idén érettségizel? Mióta tanulsz? Nyelvvizsgád van?

Én nyelvvizsgateszteket töltögetek ki, korábbi évi feladatsorokat töltök ki az internetről, és szavakat tanulok ezerrel amúgy.

2013. ápr. 6. 22:30
 2/8 A kérdező kommentje:
Idén érettségizem, és kilencedikben kezdtem tanulni az olaszt, még nem tettem "próbára". :)
2013. ápr. 6. 23:48
 3/8 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én is idén fogok emelt érettségizni. Középiskolában kezdtem én is 9. osztályban de borzalmasak voltak a tanárok, csak az alapokat tudom onnan. Egyébként magántanár meg önállóan. Most csináltam nem rég középfokút BME-n az 91%-os lett. Nyelvvizsgák kitöltése jó ötletnek hangzik! Én még annyit tudok hozzátenni, hogy olvassatok sok hírt, zenéket hallgassatok meg próbáljatok meg valakivel beszélni (filmek olasz felirattal?). Szóbeli témákra készüljetek fel. Ja meg természetesen csináljátok meg az eddigi összes emelt érettségit. Csak abból érettségiztek vagy másból is? Én csinálok már egy gazdasági alapszakot pont egybe fog esni a vizsgaidőszakkal :S

2013. ápr. 7. 13:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok, én végzősként érettségizem most olaszból, szóval másból is érettségizem, igen, de csak ez emelt. Kb. 75%-osra kéne írnom, hogy államira felvegyenek olasz szakra. (már van másból előrehozottam, és angol nyelvvizsgám)
2013. ápr. 7. 23:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Megint első vagyok, kaptam jó tippet! A Progetto minden nyelvtanát egybe kiírni, és hátul a szószedetből is az ismeretlen szavakat, és abból tanulni, az nagyon erős hátteret ad!!!!!!
2013. ápr. 12. 10:50
 6/8 anonim ***** válasza:

3. vagyok.

Hogy sikerült nektek?:)

2013. jún. 6. 21:26
 7/8 anonim ***** válasza:
sziasztok, én idén szeretnék szakot váltani és ehhez kell az emelt szintű érettségi olaszbol, PPPKE levelező olaszt jelölök elsőre másodiknak ELTE olaszt, harmadiknak harmadiknak PPKE nappali oalszt. Milyen volt az érettségi? Ki hova ment végül? mi a véleményetek a szakokról? :)
2016. jan. 16. 22:17
 8/8 anonim válasza:
Edesapam olasz, edesanyam magyar... :-)
2016. aug. 11. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!