Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Németül tanulok, jövőre...

Németül tanulok, jövőre belevágjak mellette a franciába? Bővebben lennt

Figyelt kérdés
7es vagyok, kisgimibe járok. Németül tanulok, első osztály óta. A két legjobb barátnőm a német mellett évek óta angolt is tanul. Amikor meglenne a német nyelvvizsgánk, nekik már az angol is, és amikor én mennék tovább angolt tanulni, akkor ők mennének franciára. Én régóta szeretnék megtanulni franciául is. Anyummal azt beszéltük, hogy ha szeretném, akkor ők támogatnak abban, hogy különórákat vegyek franciából. Szerintetek belekezdjek? Jelenleg semmi pluszt nem csinálok a rendes sulin kívül. ( nem vagyok rossz tanuló, alsóban kitűnő voltam, felsőben eddig mindig 4.7 volt az átlagom, németből és magyarból színötös vagyok.( Belevágjak?
2009. szept. 20. 12:46
 1/7 Mylanguageteacher ***** válasza:
Szia, ha franciául annyira szeretnél megtanulni, akkor feltétlenül abba kezdj bele. Én úgy gondolom, hogy az angolra viszont nagyobb szükséged lehet a későbbiekben. És ha angol mellett döntesz, akkor nézd meg ezt az oldalt: www.myenglishteacher.eu. Itt találsz nyelvtanárokat bőven.
2009. szept. 20. 16:38
 2/7 A kérdező kommentje:

köszi (:

angolul mindenképpen tanulni fogok, a francia csak plusz lenne

2009. szept. 20. 17:20
 3/7 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem ha most kezded az angolt, akkor ne kezd el ugyanakkor a franciát is. Az angol a fontosabb nyelv és egy-két év múlva, mikor jobban megtanulsz angolul, akkor vágj bele a harmadik nyelvbe, mert egyszerre sok lesz.
2009. szept. 20. 19:09
 4/7 A kérdező kommentje:
hát az angol csak később jönne
2009. szept. 20. 19:37
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
A francia egy gyönyörű nyelv és nagyon élvezetes. Nem is annyira nehéz, mint az angol. A helyedben mindenképpen elkezdeném.
2009. szept. 29. 17:54
 6/7 anonim ***** válasza:

"A francia egy gyönyörű nyelv és nagyon élvezetes. Nem is annyira nehéz, mint az angol. A helyedben mindenképpen elkezdeném."

Neked konkrétan a francia nyelvnek melyik a könnyebbik része? Mert én meg angol után próbáltam tanulni a franciát kevés sikerrel :( Pedig a nyelv nekm nagyon tetszik.

(Bocsánat az OFFért)

2009. szept. 29. 19:24
 7/7 A kérdező kommentje:

csak annyit, hogy eldöntöttem:

holnap lesz az első órám :D:D

2009. nov. 17. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!