Osztályozó vizsgám lesz most szerdán, középiskolai 11-12-es angol osztályozó vizsga, valaki eltudná mondani mire számítsak? Hogy fog lezajlani ez az egész?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 1. 21:45
1/15 anonim válasza:
Gondolom előbb lesz az írásbeli rész
(A tananyagból lesznek feladatok, ami anyag egyébként
is tananyag azon az évfolyamon)
Hogy mennyi idő áll rendelkezésre, nem tudom pontosan, de lesz elég idő
2/15 anonim válasza:
Ja és a nyelvtani anyagból szoktak legfőképpen kérdezni
(Mármint feladatokat adni)
4/15 A kérdező kommentje:
délelőtt
2013. ápr. 1. 22:04
5/15 anonim válasza:
Voltam én is ilyen vizsgán
A nyelvtant kérdezték (de nem az elmméletet)
Nálam pl. ilyen "behelyettesítős" feladatok voltak
Hézagba hiányzó (szó)alakokat kellett beírni ha ez valamennyit "segít"
6/15 A kérdező kommentje:
most komolyan csak a nyelvtant nyomatják? semmi szövegértés, hallásutáni értés, levél vagy esszé?
2013. ápr. 1. 22:32
7/15 anonim válasza:
De "olvasás utáni szövegértés" szintén van
meg mondat alkotás.
Szóbelin az anyagggal kapcsolatban kérdezgetnek
8/15 A kérdező kommentje:
és nehéz a nyelvtan, tudsz valami oldalt linkelni ahol lehet gyakorolni vagy hasonló nyelvtan lesz? mert én szövegértésre, hallásutáni értésre meg levél irásra készültem.
2013. ápr. 1. 22:53
9/15 anonim válasza:
Az elég lesz
(Ismételd át a tankönyvednek a nyelvtani részét)
Úgy tudom levél meg ilyenek nincsenek (De azért ha van addig időd még,a tancsit kérdezd már meg- ő csak megmondja)
10/15 anonim válasza:
szerintem nezz at egy par erettsegi feladatsort. Azzal biztos nem losz melle, es kb olyan nehezsegure kell szamitani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!