TELC nyelvvizsgán a levélírásnál mi számít bele a szavak számába?
Figyelt kérdés
A címzés is?2013. ápr. 1. 17:26
1/8 anonim válasza:
A címzés nem, minden más igen. De olyan kicsi helyre nem is nagyon lehet töbet írni az elvárt mennyiségnél...
2/8 anonim válasza:
Miért
Mennyi "hely" van?
(Egy oldal vagy annál is kevesebb?)
3/8 A kérdező kommentje:
Tehát akkor a búcsúzásnál a nevem is két szónak számít? Tudom, hogy nem mérik ennyire darabra, csak na..
2013. ápr. 1. 18:41
4/8 anonim válasza:
Nem olyan sok, kb. 1 oldal, de elég vastag sorokkal, és a margók is nagyok.
Pont te írtad, hogy bizony, nem mérik darabra. De azért ne arra menj, hogy a neveddel pont kilegyen a 150, ennyire nem kell rágörcsölni, de tartsd be a határt.
5/8 A kérdező kommentje:
Bocs, hogy zaklatlak az idióta kérdéseimmel,ez lesz az utolsó; ha mondjuk 130-140-et írok, azért mennyi levonás jár?
2013. ápr. 1. 22:09
6/8 anonim válasza:
Annyit kell írni, amennyit kérnek
7/8 anonim válasza:
A megszólítást (Köszönő formulát) meg az elköszönést beleszámítják (amúgy sem sok)
Mit tudom én "Yours faithfully"
8/8 anonim válasza:
Pl. a BME vitsgán a többletért le nem vonnak, csak fölösleges (mert plusz pont nem jár érte), csak megy vele az idő. Ott olyan 180-220 között kell lennie,
150 alatt pontlevonás, 100 alatt pedig nulla pont!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!