Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Fogalmazási segítség kellene....

Fogalmazási segítség kellene. Valaki?

Figyelt kérdés

Szóval 8. osztályos vagyok.. Az angol nyelvtudásom egyenlő a nullával (5 éve tanulom a nyelvet, 5 angol tanárom volt, idén kaptunk egy normális tanárt...)

Azt tudni kell, hogy NEM VAGYOK LUSTA és nem kifogásként mondom ezt.. 5. 6. osztályban semmi szókincset nem fejlesztettünk..tehát nagyjából negyedik osztályos tudással hetedikbe ugrottunk és nagyon nehéz volt..

Fordítani nem tudok, olvasásom is makogás.. És most jön a nagy kérésem a FOGALMAZÁS! Mert hogy azt meg még annyira sem..

Valaki nagyon kedves összedobna nekem egy fogalmazást? :)

A feladat az, hogy újságcikket kell írni. Egy érdekes cím kell, azt még kigondolom.. Csak egy fogalmazás kéne hozzá.

Téma: Hurrikán pusztítása (kitalált történet.:D)

Kérdések amire válaszolni kell a fogalmazásban:

Mikor történt? (2009. jun. 20.) Hol történt? (New York)

Hány ember sérült/halt meg? (25000 sérült, 35 halott)

A mentőcsapatok tevékenységei? Milyen kár keletkezett?

Mielőtt jönnének a leszúrások, hogy lusta vagyok stb..

ARRÓL NEM TEHETEK, HOGY NEM VOLT EGY NORMÁLIS TANÁRUNK, EGY 10-12 MONDATOS FOGALMAZÁST SZERETNÉK KÉRNI EGY OLYAN KEDVES EMBERTŐL AKI MEGTESZI! :)

A MÁSIK AZ, HOGY SOHA NEM KÉRTEM MÉG ILYET, 4,7-ES ÁTLAGOM VAN SZÓVAL NEM VAGYOK LUSTA! ELŐRE IS NAGYON NAGYON NAGYON KÖSZÖNÖM

2013. márc. 24. 19:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem lennél lusta akkor már legalább magyarul megfogalmaztad volna hogy mit akarsz írni!
2013. márc. 24. 20:04
 2/5 A kérdező kommentje:

leírtam. a kérdések ahhoz vannak.. de amúgy mind1..-.-

látom hogy bele kell kötni mindenbe.-.-

2013. márc. 24. 20:22
 3/5 A kérdező kommentje:
vagy már egy kérdés megválaszolásához diploma kell?
2013. márc. 24. 20:22
 4/5 anonim ***** válasza:
nem de ha arra nem vagy képes hogy megcsináld a fogalmazást magyarul akkor min vagy fenn akadva??? Ülj le szépen és írd meg magyarul a fogalmazást. De ha ráadásul meg sem próbálod lefordítani akkor sosem fog menni. És kutya nem lesz kíváncsi arra hogy milyen volt az angol tanárod ha majd állásinterjúra mész...
2013. márc. 24. 20:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt minimális szókinccsel is meg tudod írni.

Én 4 évig tanultam angolul, borzalmasan megy, főleg a társalgás része. Ha ráérsz, akkor tanulj otthon, egyedül, fejleszd magad, az angol könnyen tanulható nyelv, ha minden nap rászánsz 1 órát, hamar jobb lehetsz belőle.

2013. márc. 24. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!