Mennyire nehéz a szerb nyelv? Mondjuk az angolhoz és a némethez képest? Érdemes tanulni?
Figyelt kérdés
Vannak ilyen nyelvtanfolyamok?
Tudom, hogy google, de személyes tapasztalatok érdekelnének.
2013. márc. 21. 09:39
1/5 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem nehéz. Én szeretem.
2/5 anonim válasza:
Előző komment - te most viccelsz?!
Tanulni nehéz, de ha ott élsz ahol azt beszélik, belejössz idővel.
Az a gáz, hogy van 2 nem, aktív/passzív, időből is van egy tonna, meg ragozás is bonyolult.
Én szerbül fejeztem a középiskolát, hát beletelt egy jó pár hónapba mire megtanultam szépen beszélni, de most nem is lehet észrevenni, hogy nem az anyanyelvem.
Biztos hogy vannak tanfolyamok.
3/5 anonim válasza:
Németnél mindenképp könnyebb szerintem. Angol szerintem könnyebb a németnél. Szerintem kb. az angol szintjén van, de teljesen más mindenben. Mint előbbi is írta hogy összetett eléggé de több dolog van benne ami könnyebb mint angolul szerintem.
4/5 anonim válasza:
Én megtanítanálak szerbol :D Szerintem sem nehéz, én imádom ezt a nyelvet. Ha gondolod írhatsz ^^
5/5 anonim válasza:
Tudom h régi a kérdés de nem bak :D Szerintem a szerb nyelvet nem érdemes megtanulni, max akkor ha oda akarsz menni v érdekel a nyelv.. de amugy alapjaraton szerintem nem veszed semmi hasznát ugy álltalánosággban.. bar ez az én szerény véleményem,.. :Ö)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!