Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ha én több mint 10 évig...

Ha én több mint 10 évig angolt tanultam de most már akkor neház áttérni másik nyelvre?

Figyelt kérdés
Tehát én több mint 10 évig angolt tanultam sőt most belekezdtem a középfokúba angolon,de ha én később olyan helyre költözök ki ahol felesleges az angol hanem a francia vagy német akkor könnyen áttudok térni rá nem nehéz idegen nyelvként?
2009. szept. 15. 20:23
 1/2 anonim ***** válasza:

10 év után kezdesz bele a középfokba?

A legtöbben a gimnáziumban már 2 nyelvet tanulnak és 2 középfokúval vagy egy közép és egy alapfokkal zárnak.

A gyerekeim 3 nyelvet tanultak a gimiben (+magyar)

Tehát nem gond több nyelvet tanulni.

2009. szept. 15. 20:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Én kilenc év után kezdtem a második nyelvet. (Spanyol) Eleinte furcsa volt, de hamar át lehet állni, ami nem jelenti azt, hogy az angolt elfelejted. ;)
2009. szept. 23. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!