Hány éves korodban lett először felsőfokú nyelvvizsgád? Milyen nyelvből? És melyik rész lett meg előbb:szóbeli/írásbeli?
Köszi a választ,csak érdekel:D
Én 16 éves vagyok,angol felsőfokú írásbelire mentem és a szóbelire májusba szeretnék.
Olaszból, 19 évesen.
Én olasz két tanítási nyelvű gimnáziumba jártam, így ott az érettségi mellé "járt" a felsőfokú nyelvvizsga. :)
Sajnos franciául és németül csak középfokon tudok, azokból még nincs nyelvvizsgám.
16 éves vagyok, angol felsőfokúra készülök.
A "nyelvtanárnak" üzenném, hogy 16 évesen simán van annyira érett az ember hogy felfogja a témákat. Oké, ez persze emberfüggő, lehet hogy ő még huszon nem tudom hány éves létére sem elég érett. De elismerhetné, hogy van, aki igen.
Tényleg kemény témákról kell tudni beszélni, írni, ez pl egy általános iskolásnak valóban gondot jelenthet, de egy 16 évesnek?? Az iskolában is tanulunk ilyenekről.. benne van a középiskolás tananyagban többet között az Európai Unió, abortusz, genetika, politika, közgazdaságtan. Ráadásul az ember még pluszba rá is tanul, ha tudja hogy felsőfokúzni fog és megkérdezhetik tőle.
Egyébként még a C1-es vizsgákon is jellemzőbbek az általánosabb témák, persze a követelményekben benne vannak a durvábbak is. Tőlem próbavizsgán a családról, sportról, nyelvtanulásról kérdeztek. Egyik ismerősömnek az egészséges életmódról kellett beszélnie felsőfokú vizsgán.
Amúgy meg nyelvvizsgafüggő. A TELC-et mondják a legkönnyebbnek, míg az ECL-en simán rákérdezhetnek a brit referendumra például. Mindenki maga dönti el, melyik az egyszerűbb számára.
Mellesleg, itt miért pontoznak le mindenkit? :D
Utolsó válaszoló !
Neked is köszi a választ :)
Sok sikert a nyelvvizsgádhoz
nem baj ha írok privit?
Amúgy,én senkit se pontoztam le
De el tudom képzelni,hogy történt a lepontozás :D
Na, már engem is lepontoztak:) Sok az irigy ember.
Nem baj, én már megszoktam..:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!