Mi a franc van velem? Az elmúlt 1-2 napba teljesen úgy érzem, hogy az angol tudásom nagy része "eltűnt"
Nem vagy ideges, kimerült, stresszes?
Táplálkozásod rendben van? Nincs vitaminhiányod?
Egyél diót, banánt, nekem az szokott segíteni?
Szoktál reggelizni? Nem vagy a suliba éhes, és azért nem tudsz odafigyelni?
igazából kimerült vagyok, rengeteget idegeskedek az apám miatt, feszült vagyok már mint egy rugó, táplálkozásom rendben van, igaz diétás étrendem van, de okosan összeállított, nem "blikk-szintű napi 3 kg mínusz"
szerintem ez erősen közrejátszik.
nem estel fejre az utobbi idoben?
amugy meg sokaig ugy van a nyelvtanulasnal, hogy jaj mar mennyi ideje tanulom es megsem tudok szinte semmit. Aztan hirtelen a sok "semmibol" megszuletik a nyelvtudas, es egyre folyekonyabban tudsz majd beszelni.
Én is most emelt angolra készülök, tök jól ment a tételkidolgozás, folyamatosan írtam őket különösebb agyalások nélkül. Viszont visszamondani mégsem tudom őket, teljesen dekoncentrált tudok lenni. Nem szó szerint akarnám visszamondani őket, mert magolni sosem tudtam, de azért kábéra eszembe juthatna egy s más a témákról. Én is napi 2-3 órát angolozok, mert más dolgom nem nagyon van. Én mondjuk sosem beszéltem angolul, angolórákon évente kétszer ha sorra kerültem felelésnél, azon kívül viszont tényleg nem beszéltem soha, ez is lehet a gond, hogy nem vagyok hozzászokva. Írni tudok, de ott kifújt. Amikor én azt éreztem, hogy nem megy semmi a fejembe tanulás közben, félretettem két napra.
Te miért angolozol? Készült valamire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!