ECL középfokú német nyelvvizsga?
Figyelt kérdés
Szeretnék többet megtudni a vizsga menetéről, nehézségéről,hogyan is zajlik pontosan az egész vizsga?
Esetleg ha valaki lenne olyan kedves privátban beszélnék vele részletesebben! Köszönöm szépen!
2013. márc. 8. 19:38
1/1 anonim válasza:
Én írásbelit tettem, egyszerre sikerült, a BME írásbelijénél 100% könnyebb volt, azon többször elbuktam, úgy, hogy ausztriai munkám van, és tényleg tanultam. Nekem ez a párosítás jött be: BME szóbeli (könnyű volt a magnó is, és a beszélgetés is) + ECL írásbeli. Diplomához kellett, a kettő együtt komplex vizsgát tett ki. Az írásbeli csak 2 órás volt, 4 feladattal, 2 levél + 2 szövegértős. SZÓTÁRHASZNÁLATTAL! Több infoért írhaszt p-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!