Holnap nyelvvizsgázom, jótanácsok?
Aludj sokat. Vigyél útlevelet Sz.ig. helyett, hátha az utazásokról kérdeznek! Az nem olyan nehéz téma..
sztem már ne tanulj!
Szia!
pár éve pont ugyanezt a vizsgát tettem, átérzem a helyzetet! :D
Pihend ki magad, kelj időben, ne legyen kapkodás, hogy odaérj. Vigyél minden iratot, elég üdítőt, szótárat és ceruzát meg radírt is! Én úgy emlékszem, hogy nem jutott sok idő egy-egy kérdésre, így jó jöhet egy karóra is és figyeld az időt! Szóbelinél semmiképp ne menj bele olyasmibe, amiről túl keveset tudsz beszélni. Gondolom még mindig párban megy a vizsgázás...ne engedd, hogy a partnered elnyomjon, de azért te se tedd ezt vele!
Szerintem kábé ennyi. Én is követtem ezeket a dolgokat, azóta már a c1 angol is megvan szintén az Euronál.
Sok sikert!;)
ja, és végül: ha vége, már ne nagyon stresszelj, változtatni már nem lehet:)
gondolj arra, hogy a szóbeli 15 percig tart, a tanár pedig nem tudja, hogy mik a hiányosságaid.
Ő az alapján fog téged értékelni, hogy mennyi mindent el tudtál mondani, és nem az alapján hogy mennyi mindent nem.
Inkább beszélj folyékonyan kis hibákkal, mint lassabban, de tökéletes nyelvtannal.
Minden mondatod kerek legyen és olyan bőre húzott, amennyire csak lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!