Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Egy német levél írásában...

Egy német levél írásában segít valaki? 50-80szó

Figyelt kérdés

Holnap kis érettségit tartunk és erre a levélre már nincs időm, mert nem vagyok olyan jó, hogy kapásból írjam. Szeretném a segítségeteket kérni, hogy segítsetek a megírásában. Nagyon megkönnyítenétek a helyzemetem. Köszönöm.

Szóval a levél:

1 hónap múlva érettségizem és nagyon sokat kell tanulnom rá. Összesen 4 tantárgyból. Matek, magyar, nyelvtan, német. Jelentkeztem főiskolára, de mellette szeretnék részmunkaidőben dolgozni is. Jó, hogyha dolgozol az iskola mellett mert akkor lesz egy kis pénzed. Neked is bátran ajánlom. Hogyha azt dolgozod amit szeretsz csinálni az a legjobb. Kezd el táncot oktatni, hiszen azt imádod csinálni.

2013. márc. 6. 20:04
 1/6 anonim ***** válasza:

In einem Monat werde ich mein Abitur machen, bis dahin muss ich noch viel lernen. Insgesamt aus vier Fächer habe ich Prüfungen. In Mathematik, in Ungarische Literatur, in Ungarische Grammatik und in Deutsch werde ich geprüft. Ich habe mich an der Hochschule angemeldet, aber nebenbei möchte ich auch einen Teilzeitjob ausführen. Es ist gut, wenn man neben dem Studium noch einen Job hat, weil dann hat man auch ein wenig Geld. Ich kann es dir auch wärmstens empfehlen. Das Beste ist, wenn man sein Hobby als Beruf machen kann. Du kannst Tanzunterricht geben, denn das ist, was du am liebsten machst.

---------------

Kiváncsi vagyok, én erre milyen jegyet kapok!...:))

2013. márc. 6. 20:25
 2/6 anonim ***** válasza:

In einem Monat mache ich mein Abitur und ich muss bis dahin noch viel lernen.

Insgesamt lege ich in vier Fächern die Abiturprüfung ab.

In Mathematik,Ungarischer Literatur,Ungarischer Grammatik und Deutsch.

Ich habe mich an eine Hochschule zum Studium angemeldet. Nebennbei möchte ich aber auch einen Teilzeitjob ausführen.

Es ist gut, wenn man neben dem Studium noch einen kleinen Job hat, weil man dann auch ein wenig Geld hat.

Ich kann es dir auch empfehlen.

Das Beste ist, wenn man sein Hobby als Beruf machen kann. Du kannst anfangen Tanzunterricht zu geben,

denn das ist das,was du am liebsten tust.

2013. márc. 7. 02:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Csak ennyi tárgyból van nálatok érettégi(?)!
2013. márc. 7. 02:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Töri nem maradt ki véletlenül
2013. márc. 7. 02:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Sztem is- egy tantárgy biztos kimaradt
2013. márc. 7. 02:37
 6/6 anonim ***** válasza:

In Mathematik,Ungarischer Literatur,Ungarischer Grammatik und Deutsch.

---------------

A német nyelvben egy mondat minimum egy alanyból és egy igéböl áll!!! Ez nem mondat így, azért írtam egy igét is hozzá...:))

A legrövidebb német mondat ez: "Es ist." ...:))

2013. márc. 7. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!