Részt vesz valaki a TÁMOPOS nyelvtanfolyamon? Mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Annál a nyelviskolánál ahol jelentkeztem még decemberben sürgettek,hogy fizessek be 4500 Ft.-ot,mert,hogy január elején indul a nyelvtanfolyam.Az összeget rohanva,gyorsan befizettem.Majd januárban közölték,hogy a tanfolyam februárban indul.Februárban azt mondták,hogy márciusban indul.Most jelenleg a márciusi indulás sem biztos.2013. febr. 20. 18:02
11/14 anonim válasza:
a képzési oldalon pedig hiába figyelem mert látom hogy indul most is 3 de mindig be van telitve teljesen nem lehet rá jelentkezni gondolom igy állitják be hogy csak az iskolán keresztül lehessen, remélem hamarosan az enyémet is inditják.
a tanácsadónak utánanézek köszönöm
12/14 anonim válasza:
7. vagyok! A link már nem él, gondolom a sok panaszkodás miatt... (bár nem biztos...nem akarok rosszindulatú lenni)
Mivel kezdőre jelentkeztem, nem kellett tesztet (szintfelmérőt) írnom, de igen, haladóknak kell, mivel így alakítják ki a csoportot. Egyébként a végén milyen szintet lehet elérni? Ma valaki mondta nekem, hogy A1.
13/14 anonim válasza:
8! Az enyém is Debrecen, New York nyelviskola! (utolsó vagyok)
14/14 A kérdező kommentje:
Én németre jelentkeztem Budapesten.Van olyan akimár tanul németen és Budapesten van? Megköszönném,ha írna privit,illetve,ha megírná,hogy melyik suliba tanul.
2013. febr. 25. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!