Részt vesz valaki a TÁMOPOS nyelvtanfolyamon? Mik a tapasztalatok?
Milyen nyelvre jelentkeztetek?
Én német haladóra szeretnék, de még nem indítottak ilyen tanfolyamot.
Figyelemmel kísérem a képzéseket, amint fent lesz a tanfolyam, azonnal jelentkezem.
melyik városban és nyelviskolánál vagytok?
egyébként miért kell igy 30 órákra lebontani azt a 90 -et?
és nektek hogy történt bejelentkezés után? küldtek emailt vagy telefonáltak? mert én voltam a suliba szintfelmérőt csinálni már 2 hete de azóta se jeleztek pedig márciusi tanfolyamra szerettem volna menni :(
Én novemberben elküldtem a jelentkezésemet az egyik nyelviskolához, decemberben személyesen voltam bent kitölteni a papírokat, kezdő németre szerettem volna/szeretnék menni, januárban kezdtem volna...és még mindig semmi.
Ja, és Debrecenről beszélünk. :/
Én is Debrecenben a new york nyelviksolába, haladóra jelentkeztem akkor lehet azért nem indult még.
Utolsó hozzászóló facebookon tudsz adni linket vagy nevet az oldalhoz, mert nem találom?
Utolsó válaszoló! Te töltöttél ki a nyelviskolánál tesztet?
Nekem azt mondták, ha haladóra akarok jelentkezni, előtte a nyelviskolánál kell kitöltenem egy tesztet.
Írtam nekik levelet, de eddig még nem reagáltak rá.
Segítséget lehet kapni az e-tanácsadóktól is. Én felvettem a kapcsolatot a lakóhelyemen lévővel, és ő mondta, hogy a haladó tanfolyamok talán majd szeptemberben fognak indulni, amikor a kezdők már elindultak.
Figyelem a képzési oldalt, de még csak kezdő tanfolyamokat találok mindkét nyelvben.
Ha te is meg akarod keresni az e.tanácsadódat, akkor írd be a keresőbe:
Információs Társadalmi Tanácsadó végzettséggel rendelkező eTanácsadók
Mindjárt az első találat a tanácsadók listája, elérhetősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!