Hogy tudnék autódidakta módon megtanulni spanyolul?
Gimis spanyol nyelvtankönyvből
(középfokig)
Király Rudolf Spanyol nyelvkönyve jó könyv. Netről is beszerezhető kis ügyességgel, de talán boltban sem drága. További eligazításért meg felkeresed ezt:
elmexicano2010.blogspot.hu
Colores!
Gimis könyvek szerintem semmit nem érnek, én valakinek kölcsönadtam, de sajna nem kaptam vissza.
Nem akarlak elkeseríteni, de még jó és igazán használható spanyol tankönyvvel Magyarországon nem találkoztam. Sajnos ebből a szempontból eléggé hátrányos helyzetben van a spanyol az angol, német, francia stb. nyelvekhez képest, mert amennyi anyag ezekre van, abból Dunát lehetne rekeszteni.
Tehát végül is azt kell, hogy mondjam, ezen a szinten teljesen mindegy, hogy milyen könyvből tanulsz, mert csak kevésbé rossz, rossz és rosszabb van. Leginkább azt ajánlom, hogy ne feltétlenül higgy el mindent, amit a tankönyvek írnak, és inkább ellenőrizd az interneten keresztül, ha valami gyanús, esetleg nézzél sok videót, hallgass spanyol nyelvű dalokat, ezekből mind sokat lehet tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!