Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Egy év alatt magántanárral,...

Egy év alatt magántanárral, középiskolai szigorú tanár által adott hármassal, jó nyelvérzékkel sikerülne a felsőfokú angol nyelvvizsga? Persze úgy, hogy tanulnék rá.

Figyelt kérdés
2013. febr. 12. 18:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen.
2013. febr. 12. 18:17
 2/4 anonim ***** válasza:

A 3-as az nem valami biztató. Még 5-össel se olyan biztos, mert ott azért kérnek valamit.

De nem lehetetlen. :)

2013. febr. 12. 18:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Lehettem volna ötös is, ha rendesen tanulok, ezt a tanárom is megmondta. Csak kajla voltam. Meg én jobban teljesítek, ha csak velem foglalkoznak. Számomra az iskola jobb lett volna magán tanárokkal. Szin ötös lettem volna és fele annyi idő kellett volna. A mateknál jöttem erre rá.
2013. febr. 12. 18:34
 4/4 anonim ***** válasza:
tul sok a lett volna. Minden rajtad mulik, a nyelvtanulastol kezdve az eletben valo ervenyesulesig. Erre jobb minel elobb rajonni
2013. febr. 12. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!