Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » A Holland nyelv érdekelne,...

A Holland nyelv érdekelne, azt mondják hasonló az angolhoz és a némethez (bár a németet utálom En|tsch|uldigung) hogy lehet ezt így kiejteni omg:D szóval mennyire nehéz a holland ha angolul már beszélek?

Figyelt kérdés
2009. szept. 6. 14:31
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
nem is olyan nehéz:D
2009. szept. 7. 15:19
 12/22 anonim válasza:

CSáó! Nem tudnád nekem is elküldeni? Most kezdtem a holland nyelv tanulását, de Mo-n nem kapok könyvet hozzá...hálás lennék érte és előre is köszönöm!Flo

ja, a címem: erbu@freemail.hu

2009. szept. 20. 20:04
 13/22 anonim válasza:

Hellóka

Én Hollandiában élek már több mint fél éve.

Jövőre fogok középfokúzni. Hááát nem valami könnyű nyelv.

Egy az hogy nehéz a kiejtése a "g" -nek, ezt olyan hörgés szerűen mondják. Először nagyon nehéz ezt megtanulni de utána már megy rendesen.

Na meg amit én észrevettem az az hogy a nyelvtanjuk nagyon nehéz, nem hasonlit sem az angolhoz sem a némethez.

Amugy csak egy pár szó hangzik ugyanugy mint angolul vagy németül, meg szintén sok francia szavuk van: etui (tolltartó) Trotoir(járda)

sok sikert!

2009. dec. 14. 13:01
 14/22 anonim válasza:

Szia,

engem is érdekelne a nyelvlecke,ha esetleg olvasod még,akkor nagyon megköszönném ha elküldenéd ide: lisasmith@freemail.hu

Egy kis német alapom van hozzá:)

2010. jún. 12. 08:57
 15/22 anonim válasza:

Úúúúú!

Énis, énis kérek holland nyelvtant! :D

Tudom, már egy éves a kiírás, de azért még reménykedem. :)

Én is szeretnék hollandul tanulni, nagyon érdekelne. :)

kis.orsolya91@gmail.com

2010. szept. 28. 20:11
 16/22 Nympha válasza:

Nekem is el tudná vki küldeni.Légyszi...

A címem: meintiger@citromail.hu

Előre is köszi.

2010. okt. 17. 19:19
 17/22 anonim válasza:

Bár tudom, a hozzászólások többnyire már régiek, ha valaki olvassa, és megvan neki a holland nyelvlecke elküldené nekem is? zohha@freemail.hu

Köszönöm előre is!

2011. febr. 1. 21:43
 18/22 anonim ***** válasza:

Én is szeretném elkérni a holland anyagot, most kezdek el tanulni judit 1983 kukac gmail pont com

Köszönöm.

2011. máj. 23. 11:04
 19/22 anonim válasza:
Nekem is nagyon kellenének a Holland nyelvleckék. Nagyon hálás lennék, ha elküldenéd! Dank u well! cett@freemail.hu
2011. jún. 7. 13:53
 20/22 anonim válasza:
Ha esetleg valakinek megvan még a könyv, el tudná nekem küldeni? nzsola24@gmail.com a címem. Előre is köszi!
2011. júl. 27. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!