Önálló olasz nyelvtanuláshoz melyik könyvet ajánljátok?
Progetto nagyon jó, inkább azt.
Nekem a PONS, nyelvtanfolyam kezdőknek csomag van meg, ezzel is elégedett vagyok. Mondjuk én tanárral dolgozom fel, de szeretem.
Köszönöm! A Pons-ból én is tanulok,nekem is nagyon tetszik.
Csak gondoltam,ha átveszem a Pons-ot,akkor utána még szívesen tanulnék valamelyik könyvből.
Ja értem :) igazából mi most közösen megegyeztünk a tanárommal abban, hogy ha befejeztük ezt a PONS-ot (ami pár hét múlva esedékes), akkor nem veszek másik könyvet, hanem ő ad egy-két kiegészítő anyagot, ami kell középfokra. Mivel ő maga mondta, hogy eléggé sok mindenbe belemegy ez a PONS, sok benne a középfokú anyag is. Tényleg felesleges még egy tankönyv csomagot venni, ha nem sok kiegészítés kell a mostanihoz. Bár Neked ugye nincs tanárod, így egyértelmű, hogy kell valami könyv, ami átveszi a hiányosságot. És erre szerintem tényleg a Progetto a legjobb. Erről a Giroról egyébként elég sok negatívumot hallottam. A tanárom szerint sem a legjobb sajnos.
Mondjuk én kihoztam a könyvtárból egy olyat, hogy Olasz tesztek a Holnap kiadótól (zöld karimás piros könyv). Na ezt viszont nagyon tudom ajánlani. Jó és egyszerű feladatok vannak benne, tökéletes arra, hogy begyakorold, amit kell, ugyanakkor fokozatosan nehezülnek, tehát akár egy alapfokú szinten lévő ember is megcsinálhatja őket.
Köszönöm szépen!
Amúgy most,hogy lassan befejezitek a Pons nyelvkönyvet,mennyi idő alatt sikerült-sikerül végezni vele?
Heti hány alkalommal hány órát jársz tanárhoz?
Köszönöm az eddigi válaszaidat!
Amúgy mi a célod az olasz nyelvtanulással? Tudod valahol majd hasznosítani,pl. munkahelyen? Vagy turistaként tanulod,hogy Olaszországban jó lesz beszélni? Esetleg kint fogsz dolgozni?Vagy hobbiból?
Én egyelőre hobbiból tanulom,mert nagyon tetszik ez a nyelv!
Sziasztok!
Tudom, már nagyon régi a kérdés.
De hátha visszanéz akár a kérdező, akár az, aki rendszeresen írt választ, és ajánlott könyveket is.
Ti most hol tartotok az olasz nyelvtanulásban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!