Magán nyelvtanáros kérdések (? )
Szóval azt szeretném tudni, hogy megtehetem-e azt, hogy én mondom meg egy nyelvtanárnak, hogy hogyan akarom újratanulni a nyelvet? Ezzel nem azt akkarom, hogy pl ne adjon házit vagy tem tudom, hanem hogy mi az amit előbb újra akarok venni mielőtt elkezdjük a "tényleges" tanulást.
És a másik hogy a barátnőmmel együtt szeretnénk tanulni, de ő most egy kicsit előrébb van, mármint én egész évben franciát tanulok csak és kicsit elfelejtettem az angolt neki meg van némi mennyiségű angoljais. És az lenne a kérdés, hogy tudnánk-e együtt tanulni?
Köszönöm előre is a válaszokat^^
és ha esetleg ísmern valaki egy jó angol nyelvtanárt írjon lécci
Igen, mindenképpen lehet. Én olasz tanárhoz járok, mikor megkerestem rákérdeztem, hogy úgy is vállal e, hogy én már előre vettem egy könyvcsomagot, és azt dolgoznánk fel. Vállalt, úgy hogy ő ebből nem tanít, nem is ismerte. Előre mondtam neki, hogy mit szeretnék, hogy nem baj, ha lassan haladunk, de az nagyon alapos és begyakorolt, mondtam, hogy a szavakat is szeresse kikérdezni rendszeresen stb.
Hogy fog e vállalni titeket egyszerre, azt nem tudom megmondani. Van, aki vállal van aki nem. Ezt megint meg kell kérdezni a nyelvtanáról.
Ajánlani nem tudok sajnos, mert pécsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!