Emelt szinten szeretnék érettségizni német nyelvből. Hogy tanuljak? Mennyit vagyis hány órát naponta? Milyen könyveket ajánlatok? További kérdések lent
Témaköröket honnan tudom megszerezni, netről? Milyen hosszúságban dolgozzam ki a témaköröket? Milyen könyveket ajánlatok és melyik a legjobb, miért?
Bármilyen információ a német emelt szintű érettségivel kapcsolatban fontos lehet. Minden információt köszönök!
Milyen szinten vagy jelenleg?
Suliban tanulod a nyelvet?
2013. májusban akarsz érettségizni belőle?
Ezekre kellene először megadnod a választ, amit mi nem tudhatunk így ismeretlenül. Viszont sok függ ettől.
Szerintem középszinten lehetek. Még 8. osztályba simán meglett az alapfokú nyelvvizsga. Igen 2013-ban szeretnék érettségizni belőle. Tanulom a suliba eddig heti 3 órába, idén pedig 3 és fél órába. Mindig is 5-ös voltam belőle és szeretem is.
Előre is közsi a segítséget!
Valahol láttam "témaköröket"
(lehet a www.eduline.hu-n ott vannak rajt a tavalyi érettségi feldatsorok is)
"Milyen hosszúságban dolgozzam ki"-
Én két három oldalt írtam minden témához (hogy legyen elég "Anhaltspunkt"om)
Iskolák honlapjain is voltak (tavaly) érettségi témakörök, de hogy hol láttam, pontosan
már nem emlékszem (középiskolákét érdemes nézegetni)
(A témaköröket a tanártól érdemes elkérni, neki meg is kell adnia Legalábbis nálunk úgy volt Hogy legyen idő kidolgozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!