Pénteken megyek ORIGO középfokú szóbelire. Tippek?!
Tehát pénteken megyek, és már eléggé félek. Hasznos tanácsokat tudnátok adni, hogy mire figyeljek oda?
A pontozás szigorú lesz náluk?
Múlthéten pénteken voltam a magnós részen, azt hiszem egész jól ment, ráadásul a vizsgáztató nő is aranyos volt.
Nyíregyházán voltam :)
hát egy családi kirándulásról szólt, ami egy különös, misztikus házban történt.
1. kérdés: mit csinált a család?
én erre azt írtam, hogy három hétre nyaralni mentek egy tóparti házba
2. kérdés: milyen volt a ház?
itt leírtam azt, hogy misztikus és rejtélyes volt, a házban bent pedig régi újságpapírok szaga terjengett minden merre
3. kérdés: mi volt az első problémája az apának a házzal?
szerintem nem tudta kinyitni a zárat
4. kérdés: mit csinált az anya amikor bementek a házba?
kihúzta a függönyöket és kinyitotta az ablakokat
5. kérdés: a kérdésre nem emlékszem, de azt tudom, hogy nem írtam jó választ.. valami olyasmi volt hogy hallottak egy földrengés szerű hangot és az apa azt mondta, hogy nyugodjanak meg, csak a közeli vasútállomáson haladt el egy vonat
6. kérdés: erre a kérdésre sem emlékszem, de azt hiszem volt olyan, hogy a kislány azt mondta, hogy egy szellem felrepült a konyhában található fa órához és kinyitotta az üvegét
7. kérdés: ???
8. kérdés: hogy nézte meg az egyik testvér, hogy mi van az órában és mit talált benne?
azt nem tudom, hogy hogy nézte meg, de azt igen, hogy egy kulcs volt ott :)
röviden ennyi, szerintem ebből megvan a 40%:) amúgy nagyon ráparáztam, és sokkal könnyebb volt, mint amire számítottam!
Na túl vagyok rajta!:) 45 pontból 39et értem el!:)))
Tehát 86%-osan teljesítettem!:)
nekünk 45 pont volt..
20/25 a szókincs
15/11 a nyelvhelyesség
10/8 a szövegértés :)
vagy valahogy így:d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!