Német középfokú nyelvvizsga esetén melyik nyelvvizsgarendszert érdemes választani?
Figyelt kérdés
min gondoltok melyik jobb az ösd vagy ecl vagy a pannon?2013. febr. 3. 18:48
1/9 anonim válasza:
ECL-en engem 5* húztak meg 59%-al, Telcen elsőre átmentem 78-al... azt a vizsgát válaszd aminek a gyakorlótesztjein magasabb százalékot tudsz elérni
2/9 anonim válasza:
Az "ÖSD"-t csak "egybe" lehet lerakni (tehát be kell fizetni az írásbelire is meg a szóbelire is és ha valamelyik rész nem sikerülne, aszthiszem az egész vizsagdíjat kell még egyszer befizetni) Szóval oda csak az menjen, aki nagyon biztos a dolgában
3/9 anonim válasza:
Esetleg Origo(?)
Ott külön is lehet menni szóbelire meg írásbelire
4/9 anonim válasza:
Jónak mindegyik "jó"
(Csak kérdés mire kell) A lényeg meg az, h az embernek minél hamarabb sikerüljön (ne bukdácsoljon nagyon sokat) Olyan szempontból meg talán nem a legnehezebb egynyelvűt érdemes választani
5/9 anonim válasza:
ECLen voltam és elsőre sikerült, pedig álmomba sem gondoltam volna hogy meglesz. A feladattípusokat kell csak begyakorolni.
6/9 anonim válasza:
Ösd. Viszonylag korrekt.
De persze nézd meg a feladatsorokat, és az alapján válassz.
7/9 anonim válasza:
Itt mindenféleképp érdemes napi szinten gyakorolni: [link]
9/9 anonim válasza:
Ösd-nél ha csak az egyik része sikerül, az egészet újra kell csinálni, de nem kell, csak kb a felét befizetni. Persze, ha 1 éven belül csinálod az ismétlő vizsgát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!