Angol Origo középfokú szóbeli nyelvvizsgával kapcsolatban milyen tapasztalataitok vannak? Hogyan zajlik egy ilyen nyelvvizsga, illetve nagyon nehéz ez a típus?
Senki se válaszolt, ezért írom, hogy nagyon vegyesek a tapasztaltok. Valaki csak besétál és 5 perc alatt leiskolázza a vizsgáztatókat, pl. kiselőadást tart a DNS szerkezetéről és felfedezésének körülményeiről, a Michael Jackson jelenségről, vagy az ősi anglo-szaxonok szokásairól... a mások oldalon olyan vizsgázók is vannak, akik beszélnek ugyan valamiről, de ezt nagyon sok hibával teszi. Az ülnökök ilyenkor nem szoktak közbevágni, mert úgyis fölösleges.
Ha felennél mp3-ban egy kiselőadásodat, sokan szívesen meghallgatnánk, és észrevételeket tennénk. :-)
Az 1. válaszoló érdekes xD -.-'
Én Origót csináltam meg több ismerősöm is, és senkitől se hallottam, h hú de nehéz és sztem se volt az.
Van egy magnós rész, aztán külön el kell menni a beszélgetésre, ott kell beszélned magadról, aztán képek közül kell 2-t húzni és eldönteni,h melyikről akarsz beszélni, majd végül kell húzni egy szituációt és "eljátszani" a vizsgáztatóval. Csak a mangós része nehezebb sztem.
Én is debreceni vagyok, de tudtommal itt inkább időszakokra vannak osztva (legalábbis írásbelinél, de nyilván akkor a szóbelinél is) azt tudom, hogy általában április - május körül vagy nyáron illetve augusztusban szoktak vizsgák lenni.
Elnézést, ha tévedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!