Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Intenzíven angolul tanulók!...

Intenzíven angolul tanulók! Napi hány új szavat tanultok meg?

Figyelt kérdés
2013. febr. 1. 23:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A másik, hogy én ezt csak szorgalomból csináltam, leültem egy félórára szavakat tanulni, ennyi. Suli mellett elhihetnéd, hogy nincsenek egész napjaim arra, hogy szavakat tanuljak. Azonban irigyellek téged, hogy neked rendelkezésedre álltak olyan hetek, amikor semmi mást nem csináltál csak a szavakat magoltad a hét mindennapján. Legalább megfogalmaztad és átgondoltad volna annyira a kommentedet, hogy hihető is legyen...:D
2013. febr. 5. 19:25
 12/13 anonim ***** válasza:
A tanulás mellett sportolok, szórakozni is szoktam meg diszkóba járni, mert ezek is hozzátartoznak az élethez, meg az agyat is kikapcsolják ezek a dolgok. És mégis volt időm napi néhány száz szót megtanulni. :)
2013. febr. 5. 21:52
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy miért nehéz ezt felfogni?:D Leültem félórára szavakat tanulni és 80 valamennyit megtanultam. Hidd el képes lennék száz fölött is, sőt volt is már rá alkalom... Ez nem hiszem, hogy olyan nagy képesség lenne, hogy párját ritkítaná és hogy most mindenkinek ide kelljen írnia, hogy ő egy nap alatt tanult már meg "600" szót is. Egy nap alatt minden normális ember megtud tanulni akár több száz szót is amellett, hogy szünetel kicsit közben esetleg elugrik valahova stb. Nem olyan nagy cucc ez. Én csak egy friss dolgot közöltem, mert legutóbb félóráig magoltam a szavakat.
2013. febr. 6. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!