Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szóbeli nyelvvizsgán járt már...

Szóbeli nyelvvizsgán járt már valaki úgy, a szóbeli részén megfelelt, a magnóhallgatáson pedig 1 ponton csúszott el, így nem lett meg a vizsgája?

Figyelt kérdés

Jól sikerült a szóbelim, a magnón pedig 7 pontot kaptam és 8 ponttól megadták volna. Be akarom nyújtani a felülvizsgálati kérelmet, szerintetek megadják így?

Aki esetleg így járt, és benyújtotta a kérelmet, megkapta a pontot? Köszönöm előre is!

A feladatlapot nem kívánom megtekinteni, mert ahhoz fel kellene utaznom Pestre ami a lakóhelyemtől elég messze van, így csak a kérelmet nyújtom be, így is lehet esélyem hogy megkapjam a pontot?

2013. febr. 1. 08:35
 1/10 anonim ***** válasza:
azt hiszem igen ,meg szokták általában adni pl volt egy ilyen eset hogy bemutatott egy orvosi igazolást hogy fülgyulladása volt? vagy vmi ilyen kifogást keresett és nem hallotta jól simán elfogadták és megadták .
2013. febr. 1. 09:11
 2/10 anonim ***** válasza:
Akkor adják meg, ha a magnóhallgatás javításánál valóban van még 1 pont, amit nem vettek észre. Erre azonban vajmi kevés az esély. Arra hivatkozva, hogy csak egy ponton múlik a nyelvvizsga sikere, biztosan nem fognak veled foglalkozni. Azért van a ponthatár, hogy azt el kell érni.
2013. febr. 1. 09:11
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem arra akarok hivatkozni hogy csak 1 pont hiányzik, adjátok már meg! Hanem sok zavaró külső tényező volt, pl.: folyamatosan beszélgettek a hátam mögött, a mellettem lévő csajnak csörgött a mobilja, a vizsgáztató is kiment telefonálni. Azért azt hittem komolyabban zajlik ez a vizsga!
2013. febr. 1. 09:38
 4/10 amarill ***** válasza:
Hát- próbáld meg (hanem kerül pénzbe)
2013. febr. 1. 12:56
 5/10 amarill ***** válasza:
Annyit tudsz még tenni, hogy írásbelizni akkor elmész másik fajta nyelvvizsgára (ahol talán könnyebb)
2013. febr. 2. 21:23
 6/10 amarill ***** válasza:
Mielőtt még sokat mérgelődnél, ne olyan nyelvvizsgára menj,ahol csak "egybe" lehet letenni az írásbelit meg a szóbelit, hanem külön-külön is
2013. febr. 2. 21:25
 7/10 amarill ***** válasza:
Milyen nyelvből volt amúgy
2013. febr. 2. 21:26
 8/10 amarill ***** válasza:

Ilyen biztos már mással

is előfordult

2013. febr. 2. 21:26
 9/10 amarill ***** válasza:

Ez biztos nagyon "kellemetlen"

(pláne hogy az ember befizette a pénzt)

2013. febr. 2. 21:28
 10/10 amarill ***** válasza:

Én eleve nem mennék olyan vizsgára,

ahol "egybe" kell mindkét részt letenni

2013. febr. 2. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!