Valaki hozzám vágna egy európai uniós angol tételt?
Figyelt kérdés
Nem igazán tudom, mit kellene róla mondani, azt hiszem, a felépítése és a testületek felsorolása feladataikkal együtt elég húzós lenne még emelt szinten is. Gondoltam, egye fene, kimásolom a Wikipédia első néhány bekezdését, de az is olyan kínai, hogy nem szeretném magam ilyen durva szövegek megoldásával stresszelni, nyilván ha magolok, élesben le fog fagyni az agyam. Szóval olyan nyelvezetű tételre gondoltam, amit átlagos angoltudással is lehet értelmezni, és nem minden második szava kínaiszerű. Tudok cserébe visszadobni valami más tételt...2013. febr. 1. 02:02
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!