Le tudná ezt nekem valaki fordítani? Your bank details are also used for your insurance direct debit should you choose to retain this cover after your initial 3 month FREE period.
Figyelt kérdés
Telefont szeretnék rendelni az interneten, de nem tudom, ez mit jelent. Az első 3 hónap ingyenes? Vagy ennek semmi köze ehhez?
Köszi előre is.
2013. jan. 31. 11:40
1/1 hunbula válasza:
A banki adatok szintén felhasználásra kerülnek a biztosítása csoportos beszedési megbízására, amennyiben úgy dönt, hogy megtartja ezt a biztosítást a kezdeti 3 hónapos ingyenes időszak után is.
Nem tudom, mennyi értelme van, szó szerint ezt jelenti, de hogy pontosan miről van szó kicsit nehéz belőnöm eredeti nyelven is, nem vagyok pénzügyes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!