Valaki letudja fordítani? Please send an email to service@eu. Clickandbuy.com with an attachment of the completed and signed form, a scanned copy of a photo ID such as your passport or ID card and a copy of your recent credit/debit card statement.
Szerintem ez egy spam.
- a kitöltött, aláírt nyomtatványt kérik mellékletként visszaküldeni,
- személyi vagy útlevél szkennelt másolatot,
- meg valami bankszámlára vonatkozó nyilatkozatot,
- a service@eu.Clickandbuy.com e-mail címre.
Én a helyedben nem küldeném el. Tuti spam.
Nem spam. Nekem van egy számlám a clickandbuy-nál. Most azt szeretném elérni hogy végre kifizessék a kártyámra a pénzemet. De eddig csak mindenféle hibaüzeneteket kaptam.
pl. ilyeneket:
Your account has been temporarily blocked by ClickandBuy. To unblock your account please contact the ClickandBuy customer service team at service@eu.clickandbuy.com or call us at +49 (0)221 177 38 954.
Please ensure that you include your ClickandBuy account number in any correspondence with the ClickandBuy Service Team. Your ClickandBuy account number is: ******
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!