Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » 2013 szeptemberi továbbtanulás...

2013 szeptemberi továbbtanulásnál meddig fogadják el a nyelvvizsgát?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy ha április 27.-én megyek nyelvvizsgázni azért még megkapom a többletpontokat?

Erről ezt találtam a felvin:

Figyelem! A 2013. május 11. után befejezett nyelvvizsga-eljárások (ahol valamely részvizsga május 11. utánra esik) – miután a nyelvvizsga-bizonyítványok kiadása 60 nap – már nem fogadhatóak el a 2013. évi általános felsőoktatási felvételi eljárásban. Kizárólag a kiállított nyelvvizsga-bizonyítvány után kapható többletpont, az akkreditált nyelvvizsgáztatási hely igazolása a sikeres nyelvvizsgáról nem fogadható el nyelvvizsga-bizonyítványként, továbbá az Oktatási Hivatal Nyelvvizsgáztatási Akkreditációs Központ sem állít ki nyelvvizsga-bizonyítványt helyettesítő igazolást!

És úgy értelmezem hogy még beleesek. Vagy én értem rosszul? :O

2013. jan. 27. 14:48
 1/1 anonim ***** válasza:
Júliusig van iratpótlás, szerintem nem számít, hogyha az iratpótlás lejárata előtt egy nappal kapod meg a bizonyítványt... Megvan és kész. Amúgy ilyenkor szoktak sietni a kiállítással, tudják, hogy most nagy hullámban mennek megint a felvételizők nylevvizsgára.
2013. jan. 27. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!