A koreai nyelvvizsgát beszámítják a továbbtanulásnál? Sehol nem találtam erről semmit.
Úgy nagyon nem ismerem a koreai nyelvvizsga rendszert, deha akkreditált akkor bármilyen nyelv is elfogadják. Japánból pl. úgy van, hogy vagy leteszed úgy, ahogy van Rigó utcában vagy JLPT-t teszel (Japán által szervezett internacionális vizsga), szóbelit Rigóban (mert JLPT-ben nincs) és honosítod, ás akkor elfogadják így azt is.
Rigó utcában gondolom van koreai is, szóval azt biztos elfogadják.
A válaszolóknak: koreai nyelvvizsgát tudtommal egyedül az ELTE-n lehet tenni, egyedül a TOPIK-ot, ami nemzetközileg elfogadott. (De az iskoláknál jelentkezésnél nem biztos, hogy beszámítják...)
Kérdezőnek: amikor anno megpróbáltam kiválasztani a nyelvvizsgákat, én sem tudtam a koreait kiválasztani, így engem is érdekelne. Ha esetleg valamit megtudsz erről, leírnád, kérlek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!