Szerintetek tényleg jó a kreatív nyelvtanulás módszer?
Ez engem is érdekelne...hogy mennyire hatékony?
Illetve, hogy a kezdő csomag önmagában tényleg elég-e egy középfokúhoz, vagy az csak egy erős alapfokra elegendő?
Nekem ajánlották, ezért gondoltam, egy próbát megér. Bejött.
Nem csak ezt használtam, de sokat segített, mert más oldalról közelítette meg a nyelvtanulást.(Norvégból sikeres kf. nyelvvizsgát tettem.)
Ami a hátránya az a kezelhetősége: nincs összefűzve, papír papír hátán, mint egy köteg A4-es. Ezt meg lehetne oldani, hogy már eleve kétoldalasra nyomtatva és összefűzve postázzák.
De ez az én véleményem, lehet, hogy ez másnak nem okozott problémát.
Hát ez engem is érdekelne, írtam is rá ki egy saját kérdést utána láttam meg a hasonlókat.
Viszont szerintem ne vedd meg, torrent oldalakon elérhető, persze ezzel nem a szerző ellen akarok cselekedni csak, ha számodra nem megfelelő a tananyag, azaz nem haladsz vele, akkor kidobtál egy csomó zsét rá.
Én most angolt több forrásból is tanulok, többek közt ezzel is, aztán majd eldől, hogy melyikkel tudok haladni, de igazándiból ehhez fűzök nagy reményeket, mert erőteljesen szorít az időm! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!