Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Tudnátok nekem francia sorozat...

Tudnátok nekem francia sorozatokat/filmeket/zenéket ajánlani?

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el tanulni a nyelvet és nagyon megszerettem, szívesen fejleszteném a kiejtésemet/bővíteném a szókincsem.

2013. jan. 15. 19:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Édith Piaf a legjobb! De nagyon sok jó zene van. A francia rap kifejezetten jó. :)

Filmek: minden olyan, amiben játszik Jean Reno, Gérard Depardieu, Alain Delon, Audrey Tautou, Louis de Funés...

2013. jan. 15. 20:43
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Sorozatot nem tudok, de van néhány film. Pl Tomboy (2011). Azt még én is értettem.
2013. jan. 16. 02:03
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2013. jan. 16. 18:00
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

film: Amelie Poulain, Les intouchables

zene: Alizée, Pascal Obispo, Garou, Céline Dion, Marilou Bourdon, Mylène Farmer, Jacques Brel, M Pokora, Shy'm, Zaz stb.

2013. jan. 21. 19:56
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Film: Pofa be!/ Jöttünk, láttunk, visszamennénk/ Astérix és Obélix összes/ Taxi összes/ Belphégor- a Louvre fantomja/ Amélie csodálatos élete

Sorozat: Seconde chance (magyarul nem tudom pontosan a címét, de << valaki >> második élete.... sajnos nem emlékszem a nevére)

Zene: (csak előadókat írok, zenével együtt túl sok lenne) ZAZ, Shy'm, Sheryfa Luna, Alizée, Christophe Maé, Calogéro, Grégoire, Grégory Lemarchal, Patrick Fiori, Jenifer Bartoli

Meg persze a 'Nagyok': Edith Piaf, Jacques Brel, Charles Aznavour, Joe Dassin, Michel Sardou, Eartha Kitt, Pink Martini, Maurice Chevalier, Mireille Mathieu

2013. jan. 21. 20:18
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Juj bocsi, rosszul írtam a sorozatcímet. Meg a neve is eszembe jutott.:) Szóval így van magyarul: Alice új élete
2013. jan. 21. 20:25
 7/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek! :)
2013. jan. 21. 21:11
 8/12 anonim ***** válasza:

zene: Serge Gainsbourg, Brigitte Bardot, Édith Piaf, Boris Vian, Charles Trenet, Carla Bruni, Jacques Brel, Benjamin Biolay, Pink Martini néhàny szàma, Françoise Hardy, France Gall,...

sorozat: Bref

filmek: allocine.fr

filmscomplet.com

2013. jan. 24. 13:56
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2013. febr. 22. 21:32
 10/12 anonim ***** válasza:

Filmek, amik nekem tetszettek:

La fille du puisatier (kosztümös romantikus)

Hors de prix (Audrey Tautou, magyar cím: Drágaságom)

Le bonheur est dans le Pré (vígjáték)

On connait la chanson (zenés vígjáték)

L'exfemme de ma vie (vígjáték)

A sorozatok engem is érdekelnének, főleg amik DVD-n beszerezhetők!

Zene: Georges Brassens

2013. ápr. 6. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!