Szerintetek mit csináljak?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok és a suliban angolt tanulok. Eléggé könnyen megy. A japán nyelv is nagyon érdekel. Először tanuljak meg angolul vagy tanulhatok kettőt is egyszerre? Előre is köszönöm :)2013. jan. 15. 15:32
1/5 anonim válasza:
Ha tényleg érdekel, akkor semmi akadálya nincs. Nyugodtan tanuld a kettőt együtt.
2/5 MacsekCicus válasza:
Tanulhatod együtt, de ugy neheebb lesz, ráadásul keverheted is, ahogy gondolod..
3/5 anonim válasza:
Japánt angollal nagyon nehezen fogja keverni.
Amúgy is gimnáziumban elég általános dolog, hogy mindenki 2 nyelvet tanul. Az hogy keverni fogja elég alaptalan, lévén, hogy elég ritka hogy ez gimnáziumokban megtörténjen, inkább csak azok, akiknek nagyon nem megy.
Nehezebb meg attól nem lesz, hogy mellette egy másik nyelvet is tanulsz. (Legalábbis én ilyet nem tapasztaltam). Max. kevesebb ideje lesz rá, de ebben nincs kitüntetett szerepe egy nyelvnek.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. jan. 16. 20:28
5/5 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan tanulhatsz egyszerre két nyelven is. Én most tanulom a japánt, angolt, latint, nyaranként olaszt, és mindegyik jól megy :) Ráadásul a kettő nyelv nem is igazán hasonlít szóval nyugodtan, ha érdekel :)) Bár mondjuk nem tudom mi lett január óta xD 14/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!