Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Aki már letette sikeresen az...

Aki már letette sikeresen az angol kp. -és felsőfokot, az mit tapasztalt, nagy a nehézségi eltérés?

Figyelt kérdés
Megvan a középfokom, jól beszélek stb. 2014 nyárra meg akarom csinálni a felsőt...Vélemények?
2013. jan. 7. 21:54
 1/6 anonim ***** válasza:

A legtöbb ember szerint nincs nagy olyan nagy különbség. Szerintem viszont óriási. A középfokút nyögvenyelősnek tartom, a felső meg már klassz.

Általános igazság, hogy akinek 40%-ra ment közepen annak soha nem lesz felsője, de mondjuk egy 80%-osnak meg lesz.

2013. jan. 7. 22:07
 2/6 anonim ***** válasza:

Egyetérték ymcolah-val. Nyelvtanilag valóban nem bővül az elvárás, de szerintem a nyelvtant be lehet vágni (főleg angol esetén nem olyan bonyolult feladat ez), de szókincs, kifejezések, megszokott szerkezetek terén sokat nő az elvárás és szerintem ez az, amit csak gyakorlással lehet hatékonyan elsajátítani.

Bár az is igaz, hogy szerintem az, aki 90% fölött teljesít közepen és tud a semmiről is beszélni, az simán átmegy felsőn is csak hát szerintem azt, hogy épp 60%-val átment felsőn nehezen lehet felsőfokú tudásnak nevezni.

2013. jan. 7. 22:43
 3/6 anonim ***** válasza:

Köszöm kaosmagier a választ.

Alapvetően a közepesek alsó része inkább laphoz van közel, míg a felső százalék meg a felsőfokúhoz.

Egyszerű teszt. Ha a feleletválasztos teszteket 95-100%-ra tudja valaki, az már vagy eleve felső, vagy közel van hozzá.

2013. jan. 7. 22:56
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi, egyébként a a középfokot 14 évesen 76%ra csináltam meg...szerintem nem rossz:)
2013. jan. 8. 19:08
 5/6 anonim ***** válasza:
tényleg nem rossz ;)
2013. jan. 8. 20:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Meglett a felsőfokú is 78% ️
2014. márc. 30. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!