Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mit tudok majd kezdeni ezzel...

Mit tudok majd kezdeni ezzel a nyelvvel? (orosz)

Figyelt kérdés
Oroszt tanulok, és meg lesz a középfokú nyelvvizsgám, meg valószínűleg érettségim is lesz belőle. Természetesen angolul is tudok, magasabb szinten. DE most a kérdésem, az, hogy mit tudok én kezdeni az orosszal? Szeretem a nyelvet, de érek vele valamit? Ti mit tennétek, ha ilyen helyzetben lennétek?
2013. jan. 1. 13:10
 1/2 anonim ***** válasza:
51%
Azt hallottam, hogy az orosz most az Egyesült Államokban is népszerű nyelv a tanulók körében, mivel Oroszország nagyhatalom, szóval biztos lehetsz benne, hogy ha az oroszt és az angolt is megfelelő szinten beszéled (és van azért mellette vmi egyéb képesítésed is), biztosan el tudsz majd helyezkedni vmi nagyvállalatnál
2013. jan. 1. 15:30
 2/2 anonim ***** válasza:

egyre több orosz jön országunkba, mint turista, legalábbis a nyugati felére

tehát ha pl turizmusban akarsz elhelyezkedni itt, akkor nagyon is előnyödre válhat az orosz

2013. jan. 4. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!