Szókincsfejlesztésre ötletek? : )
Akár 250 - 300 szót is megtudok tanulni naponta ,viszont csak rövidtávon ,ugyanis 1hónap mulva a felét elfelejtem,nekem pedig hosszú távon kellene.
Nagyon sürgős lenne ez ,legalább hogy egy alapszókincsem legyen,ugyanis mindjárt itt a szóbeli.
német nyelvet tanulom !
hát igen,a filmekkel gondban leszek ,de német zenéket kezdtem el hallgatni pl Rammstein-t:D
amúgy köszönöm a válaszokat,ezentúl akkor példamondatokkal fogom tanulni a szavakat!:)
Szia!
Ez egy nagyon jó oldal. Itt sok gyakorlási lehetőséget találsz.
Én úgy küldöm el neked a linket, hogy mindjárt megtaláld a német alapszókincset.
Itt 45 leckét találsz. Ha rákattintasz mondjuk az elsőre, Sprache. Gyakorlatokat találsz.
Első szó: heißen rákattintasz, kiírja neked, hogy nevez, hív valahogy.
Megtalálod a ragozását, megtalálod a gyakoribb mondatokat, amelyekben használjuk.
Minden szó egy-egy link, ami valahová visz.
Ha megnézed az oldalt, majdnem 10.000 példamondatot találsz.
Ennek segítségével, ha megoldod a feladatokat, biztos, hogy javulni fog a szókincsed, és ha becsületesen végigmész a gyakorlatokon, akkor meg is marad a hosszú távú memóriádban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!