Önállóan használható francia vagy spanyol tankönyv. Van ilyen?
Ez előtt még soha nem tanultam se franciául, se pedig spanyolul, de mind a két nyelvet nagyon szeretném megtanulni. Az elő nyelvem angol, ezt már viszonylag jól beszélem. Sajnos az iskolánkban nem folyik spanyol oktatás, a francia pedig katasztrófális, így egyedül szeretnék megtanulni.
Tudnátok ehhez könyvet ajánlani? Előny lenne a könyvel kapcsolatban, ha tartozna hozzá hanganyag és/vagy szószedet.
Franica:
France-Euro Express 1-4. Van tankönyve, munkafüzetes és hanganyaga. Bár ebből véleményem szerint jobb tanárral tanulni, mert egynyelvű. Én ebből tanulok és tanárral.
Allons-y 1-2. Ez kétnyelvű. Rengeteg feladat van benne. Tartozik ehhez is hanganyag. Én ebből szoktam pluszban tanulni.
pons francia/spanyol
spanyolnak a colores sorozat is jó, a tankönyvei ingyenesen letölthetőek a flipbook. ntk. hu oldalon (csak így engedi)
kreatív könyvek! pont ezért vannak kifejlesztve. egyéni tanulásra.
(de bizonyos oldalakon fenn vannak már...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!